LilleGo' bleiene

Det er viktig at bleien er behagelig og har god passform for barnet. Barnet har tross alt på seg bleien døgnet rundt.

For at barnets hud ikke skal bli sår, har LilleGo' bleiene en god oppsugingsevne og er laget av materialer som puster godt.

Bleiene finnes i mange størrelser og varianter - tilpasset ditt barns utvikling og aktivitetsnivå.

Alle LilleGo’ bleiene er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Det betyr at de er gunstige for de som har astma, allergi eller annen overfølsomhet – og for alle som ønsker å unngå parfyme og allergener.

Bleiene er også merket med miljømerket Svanen og FSC - symbolet for bærekraftig skogdrift. Les mer om hva merkeordningene betyr.

Lillego-bleier1_artikkelbilde.jpg

Teknologi for velvære

Bleiene er utstyrt med lekkasjesperre og har en superabsorberende kjerne med mykt toppsjikt som holder barnets hud tørr og myk. For at urinen skal fordeles raskt inn i bleien, er bleiene utstyrt med kanalteknologi.

I bleiene for de minste er det lagt inn en våtindikator som viser om babyen har tisset og hvor mye. Indikatoren endrer farge fra gul til blå slik at du enkelt kan se når det er på tide å bytte bleie.

Lillego-bleier2_artikkelbilde.jpg

Merkeordninger

NAAF_norden-Merkeordning.jpg

Anbefalt for følsom hud

LilleGo’ bleiene er anbefalt av Astma Allergy Nordic (tidligere Norges Astma og Allergiforbund). Det betyr at de er gunstige for de som har astma, allergi eller annen overfølsomhet – og for alle som ønsker å unngå parfyme og allergener.

FSC_Merkeordning.jpg

Symbolet for bærekraftig skogdrift

LilleGo’ bleiene er FSC-merket. Det betyr at råvarene som er utviklet av trevirke stammer fra ansvarlig skogdrift. Merkeordningen omfatter biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter. Det stilles krav til at skogdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Svanen-Merkeordning.jpg 

Miljømerket Svanen

Vi er stolte over at LilleGo’ bleiene er merket med miljømerket Svanen – det offisielle nordiske miljømerket. Svanen stiller miljøkrav til produkter i et livssyklusperspektiv, fra uttak av råvare, under produksjon, under bruk og til produktet som avfall. Merket garanterer at produktet er blant de minst miljøbelastende innenfor den aktuelle produktgruppen. Kriteriene skjerpes hvert tredje til femte år. 

 

 

Relaterte artikler