Kluter og smekker

LilleGo' tekstiler er laget av økologisk bomull og sertifisert i henhold til OEKO-TEX standard 100, som betyr at du kan være helt trygg på at smekken ikke inneholder farlige kjemikalier. Og selvfølgelig er smekken fri for PVC.

LilleGo' Easy Wipe

LilleGo’ easy wipe smekke har en flekkavvisende overflate som gjør den enkel å rengjøre med klut eller vann etter hver bruk. Lukkefunksjonen kan justers slik at størrelsen kan tilpasses barnet og gjør det enkelt å ta smekken på og av.

LilleGo’ easy wipe smekke er laget av 100 % økologisk GOTS-sertifisert bomull. Smekken er sertifisert i henhold til Trygge Tekstiler/Oeko-tex.

Smekker-og-kluter_artikkelbilde.jpg

LilleGo' Gulpeklut 

Stoffet i LilleGo’ gulpekluter er dobbeltvevd som gir en god og myk kvalitet. Gulpeklutene måler 65 x 65 cm og kan vaskes på 60 grader. LilleGo’ gulpekluter fås i lys blå, lys rosa og hvit.

LilleGo’ gulpekluter er laget av 100% økologisk GOTS-sertifisert bomull. Gulpekluten er sertifisert i henhold til Trygge Tekstiler/OEKO-TEX.

LilleGo' siklesmekke

Stoffet er dobbeltvevet for å gi en god og myk kvalitet. Smekken er justerbar med to knapper i nakken. LilleGo’ siklesmekke kan vaskes på 40 grader. Smekken finnes i mørk blå, gammelrosa og dempet turkis.

LilleGo’ siklesmekke er laget av 100 % økologisk GOTS-sertifisert bomull. Siklesmekken er sertifisert i henhold til Trygge Tekstiler/ OEKO-TEX.

Merkeordninger

GOTS_Merkeordning.jpg

Global Organic Textile Standard (GOTS)

GOTS er en internasjonal sertifiseringsordning for økologiske tekstiler. Merket stiller sosiale krav og miljøkrav til hele verdikjeden, også hos underleverandører.

 OEKO-TEX_Merkeordning.jpg

OEKO-TEX

Merket stiller krav til kjemikalieinnhold i ferdige tekstilprodukter. At tekstiler er merket med OEKO-TEX betyr at de ikke inneholder allergifremkallende fargestoffer, klor fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser m.m.

  

Relaterte artikler