LilleGo' stelleprodukter

Praktiske våtservietter, engangskluter, bleieposer og bomullspinner for skånsomt stell av barnet.

Produktene er godkjent av miljømerket Svanen og anbefales av Norges Astma og Allergiforbund. Les om hva det betyr.

LilleGo' Våtservietter

Våtserviettene er dermatologisk testet og dokumentert sensitive. Våtserviettene er utviklet og tilpasset til babyers sensitive hud.

Pakningen har et praktisk lokk som holder serviettene fuktige. Det finnes også en mindre pakning som er praktisk å ha med i stellevesken. 
Vi vet at det i perioder går unna med våtservietter, derfor fås de også kjøpt i en 4-pakk.

Babystell_artikkelbilde.jpg

 

LilleGo' Engangskluter

LilleGo’ tørre engangskluter er fri for parfyme, optisk hvitt og klor. Klutene er perfekte til rengjøring av ansikt og hender og til bleieskift.
Klutene kan brukes med bare vann, med litt babyolje eller tørre.

Bomullspinner_artikkelbilde.jpg

LilleGo' Bomullspinner

LilleGo’ bomullspinner er laget av økologisk bomull og FSC-sertifiserte pappinner. Det store bomullshodet hindrer pinnen i å kommer for langt inn i øret. LilleGo’ bomullspinner egner seg også til stell av navle og nese, i tillegg til forsiktig rens av ytre øre.

 

Godkjent av Svanen og anbefalt av NAAF

Produktene oppfyller de strenge kravene til miljømerket Svanen og er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund (NAAF).

Svanen-Merkeordning.jpg 

Svanen er det offisielle nordiske miljømerket. Svanen stiller miljøkrav til produkter i et livssyklusperspektiv, fra uttak av råvare, under produksjon, under bruk og til produktet som avfall. Merket garanterer at produktet er blant de minst miljøbelastende innenfor den aktuelle produktgruppen. Kriteriene skjerpes hvert tredje til femte år. 

  Anbefalt_av_NAAF.jpg

Produktene er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund (NAAF). Det betyr at de er gunstige for de som har astma, allergi eller annen overfølsomhet – og for alle som ønsker å unngå parfyme og allergener.

Relaterte artikler