Bleier som er snillere mot både huden og miljøet

Alle er vi opptatt av å ta de beste valgene for barna våre. Noen ganger kan det ene gå på bekostning av det andre. For eksempel bærekraft eller kvalitet. LilleGo' har utviklet bleier som er av den beste kvaliteten for barnet ditt, men tar også hensyn til miljøet.

Artikkelinngang_bleierompe.jpg

Når du skal velge produkter til det kjæreste du har, er det viktig å føle seg sikker på at de er skånsomme mot den sarte babyhuden. LilleGo' sine bleier anbefales av Astma Allergy Nordic (tidligere Norges astma- og allergiforbund), og er dermatologisk testet og godkjent.

Emilie Riskild fra Oslo er nøye på kvaliteten når hun velger bleier til sønnen sin.
- Det viktigste for meg når jeg velger bleier er at de skal være behagelige å ha på, og selvfølgelig at de er tette og ikke lekker. Sønnen min er nå 6 måneder og ligger ikke stille. Han ruller rundt og prøver å finne ut av hvordan kroppen fungerer. Derfor er det viktig at han har på seg en bleie som gjør at han får til å bevege seg så fritt som mulig, forteller hun.

- Mitt beste tips er å teste litt ulike bleier. Det er ikke gitt at det er de dyreste som er best. Det er heller ikke alltid slik at det som fungerer for andres barn er det som fungerer best for deg og ditt barn. Det er også lurt å alltid ha noen ekstra bleier i stellevesken, jeg har alltid med meg tre bleier. En vet aldri når en trenger å skifte på barnet, og i perioder trengs det hyppig bleieskift, råder Emilie.

Velg Svanemerkede produkter

Bleiene fra LilleGo' er merket med miljømerket Svanen og FSC® (symbolet for bærekraftig skogdrift N003190). For å få Svanemerket kreves det blant annet at produktet er blant de minst miljøbelastende i sin kategori, at det fremmer god helse og følger en rekke krav i henhold til produksjon, kjemikalier og transport.
Vi har komprimert bleiene i pakken, dermed slipper vi bruke transportplass på luft, og vi bruker mindre plast i emballasjen. Vi i Lillego har tatt en rekke valg for å gjøre bleiene våre så miljøvennlig som mulig. Målet vårt er at dere som foreldre skal føle dere trygge på at våre produkter lever opp til deres standard både når det gjelder kvalitet og miljø.

Artikkelbilde_Baby-med-bleie.jpg

Bleier av topp kvalitet

Noe som er vel så viktig når du velger bleier til ditt barn, er at de holder barnet tørt. LilleGo'-bleiene er utstyrt med SeconDRY-teknologi som gir bedre oppsugningsevne, og kanaliserer urin raskt inn i bleien. Dette gir en tørr følelse for barnet. Bleiene for de aller yngste har dessuten en våtindikator som viser når, og hvor mye babyen har tisset. Det gjør det lettere for deg som forelder å vite når det er på tide å bytte bleie. Bleiene er laget av superabsorberende materialer som puster godt fra den settes på til den tas av. De er dessuten tynne og fleksible, slik at barnet skal ha frihet til å bevege seg enklere.
Mange foreldre kjenner på et press for å velge det aller beste til sitt barn, uansett hva det koster. Derfor har det vært viktig for LilleGo' å tilby topp kvalitet til en lav pris. På den måten får du rimelige produkter, uten å gå på akkord med kvalitet eller miljøet.

Relaterte artikler