Disse stelleproduktene har Maria og Bastian på stellebordet

Om ikke lenge skal Maria Lundh Moltzau og Bastian Gonzalez ønske sitt første barn velkommen til verden. Stellebordet står allerede klart, og Maria har flere tanker om hva som er viktig å ha på plass av stelleprodukter.

- Vi har jo ikke innredet et stellebord før, men for meg har det vært viktig å velge så skånsomme produkter som mulig, forteller den vordende mammaen.

Som mange andre foreldre, har Maria og samboeren valgt å bruke stellematte på badet fremfor et eget stellebord. Det er både praktisk og plassbesparende.

– Slik som vi har innredet det, er vi i nærhet til både vask, dusj og vaskemaskin dersom vi trenger det, forklarer Maria.

Artikkelbilde_Marias_stellebord.jpg

Velger skånsomt og miljøvennlig

Ved siden av stellebordet har hun kurver med ulike stelleprodukter til Milano, som sønnen skal hete.
– I og med at nyfødte gjerne har sensitiv hud, er det viktig for oss å kjøpe inn uparfymerte bleier, kluter og servietter. Vi ønsker heller ikke å belaste miljøet mer enn nødvendig, ettersom det faktisk er barna som skal overta kloden, reflekterer hun.

På stellebordet til Milano er de fleste produktene fra LilleGo'. Produksjonen av alle LilleGo’ sine produkter er, der det er mulig, i henhold til anerkjente miljøstandarder som har som mål å redusere avtrykket på miljøet. Mange av produktene har derfor fått miljømerket Svanen, samt en anbefaling fra Asthma Allergy Nordic.

– Har du noen tanker om hva som er viktig å tenke på når man steller et nyfødt barn?

– Dette blir som sagt nytt for oss, men det er jo noen selvsagte ting som å aldri la barnet ligge alene på stellebordet. Jeg tenker også at man alltid bør sjekke temperaturen på vannet man bruker til vask og stell av babyen. Hverken for varmt eller kaldt vann er behagelig for den lille, sier Maria.

– Ellers tenker jeg at det er praktisk å ha produkter til mer enn skift av bleie. Sånn som for eksempel en myk hårbørste og neglklipper. Da kan man gjøre alt på ett sted, og man slipper å lure på hvor de ulike tingene er, avslutter hun.

Her er hennes tips til hva du bør ha på stellebordet:

Relaterte artikler